Záznam z webináře pro zájemce o matchingové granty

9. 3. 2021

Pokud vás zajímají matchingové granty a uvažujete o výzvě, ale nestihli jste webinář, ve kterém byly prezentovány důležité informace, můžete podívat na záznam i na prezentaci na našem webu v sekci Matchingové granty. V druhé části záznamu je ukázáno, jak se orientovat na webu programu i v systému Grantys, prostřednictvím kterého se odevzdávají žádost o grant.

Neváhejte požádat o individuální konzultace pro zpracování žádosti. Jsou poskytovány e-mailem nebo telefonicky po celou dobu trvání výzvy. Do předmětu e-mailu uveďte „Konzultace k matching grantům“. Khrystyna Verbytska: konzultace@activecitizensfund.cz, +420 778 711 271

Matchingové granty:
Jste nezisková organizace a chcete se naučit připravit úspěšnou crowdfundingovou či fundraisingovou kampaň v online prostředí? Požádejte si o matchingový grant na podporu dárcovských kampaní. Přihlášky přijímáme od 9. února.
Komu je výzva určena? Neziskovým organizacím registrovaným v České republice s nejméně roční aktivní historií, které chtějí oslovit prostřednictvím online fundraisingové a crowdfundingové kampaně své příznivce, komunity a dárce.
Jak poznáte, že je výzva pro vás? Pokud chcete své podporovatele zapojit do svých aktivit, vtáhnout je do veřejného dění, aktivizovat je, a zároveň od nich získávat finance na svou činnost nebo realizaci svých projektů.
Co získáte? Vybrané organizace získají zdarma konzultace na přípravu kampaní a částka vybraná od dárců bude zdvojnásobena (ve výši od 1 do 4 tisíc eur na jeden projekt/kampaň). Uzávěrka pro podání žádostí je 6. dubna 2021 ve 12 hodin.
Koho podpoříme? Projekty z oblasti občanské participace, jejichž cílem je zapojování občanů do aktivit a dění ve veřejném prostoru nebo do plánování a rozhodování na úrovni obce/státu.

 

Přihlášení k newsletteru