Ostravu a Brno čeká Odvaha Fest.

25. 3. 2024

Srdečně vás zveme na ostravský a brněnský Odvaha Fest. Společně oslavíme odvahu vás všech, kteří měníte svět kolem sebe. Vytvoříme prostor pro sdílení úspěchů občanských organizací a inspirace k dalšímu rozvoji. Zaměříme se na budování fundraisingu a PR s předními odbornicemi na toto téma.

Ostrava (25. 4.–⁠⁠⁠⁠26. 4.): Hlavní část akce se bude věnovat budování fundraisingu a síťování. Workshop na již zmíněné téma fundraisingu, který je šitý na míru organizacím Moravskoslezského kraje, povede v pátek Dana Diváková z Institutu komunitního rozvoje v Ostravě. V předvečer pracovního setkání nás čeká společné síťování a raut v Platu Bauhaus v Ostravě. Registrovat se můžete přes tento odkaz. Kapacita workshopu je v tuto chvíli naplněna, přihlásit se můžete na síťovací část ve čtvrtek večer.
CELÝ PROGRAM NAJDETE TADY: Program_OdvahaFest_Ostrava

Brno (14. 5.): Brněnský workshop se zaměří na komunikaci s dárci, dlouhodobou PR strategii a také spolupráci s dobrovolníky. Ať už potřebujete podporu nebo chcete sdílet své zkušenosti, přijďte, Odvaha Fest je tady pro vás! Čeká vás pracovní setkání vedené Simonou Bagarovou, konzultantkou a autorkou knihy Hořím. Kapacita je již naplněna.

Přihlášení k newsletteru