Příručka a prezentace: Zvyšte dopady projektů a přihlaste se do našich výzev!

24. 10. 2019

V rámci programu Active Citizens Fund proběhly v několika krajských městech semináře pro žadatele o finanční podporu. Přinášíme vám prezentaci, kterou jsme na seminářích představovali. A také přehlednou příručku od Impact Academy: Jak zvýšit dopad projektů.

Impact Academy pro Active Citizens Fund připravila průvodce, který vás provede světem dopadů a poradí vám, jak zefektivnit váš projekt. Pomůže vám nově přemýšlet o tématu, organizovat práci ve vašem týmu a zahájit spolupráci s dalšími organizacemi a aktéry, kteří jsou pro váš projekt důležití. Dočtete se o zkušenostech ostatních a poučíte se z jejich kroků.

Organizace podporujeme bez ohledu na velikost a zkušenosti a jedním z našich cílů je oslovit i organizace, které nemají zkušenosti se psaním žádostí. Podpora méně zkušených neziskových organizací ze všech regionů ČR je totiž důležitá pro rozvoj občanské společnosti.

V prezentaci se dozvíte vše o programu, důležitá data a možnosti finanční podpory. Především vás ale provede po linii projektu, oblastech a zaměřeních, po finanční stránce žádosti a podobně.

Všechny dostupné informace k žádostem, materiály k vyplnění, průvodce a další, najdete na webu v sekci Stáhněte si.

Stále je možné konzultovat žádosti o základní granty s týmem programu Active Citizens Fund.

Přihlášení k newsletteru