Připravujete žádost o grant? Využijte možnosti konzultací!

3. 12. 2021

Chystáte se podat žádost o akční či základní grant? Neváhejte a využijte možnosti konzultovat dotazy k samotnému programu, grantovým výzvám, pravidlům, hodnotícímu procesu či technickým záležitostem. Své dotazy můžete pokládat e-mailem, telefonicky či na platformě Zoom. Čtěte dále, aby vám neutekly důležité informace a mezní termíny.  

Žádáte o základní grant?

Uzávěrka posledního kola základních grantů se blíží mílovými kroky. Své žádosti můžete podávat už jen do 11. ledna 2022. Potřebujete objasnit výběr zaměření nebo si nevíte rady s ukazateli? Doporučujeme využít poslední možnosti online konzultací, které se uskuteční ve dvou prosincových termínech.

  • Online konzultace proběhnou na platformě Zoom ve středu 8. 12. na tomto odkazu a následně ve čtvrtek 16. 12. na tomto odkazu, vždy od 9:00 do 10:30 hod. Na tyto online konzultace není nutná registrace.
  • Standardní konzultace pro zpracování žádostí jsou poskytovány prostřednictvím e-mailu na konzultace@activecitizensfund.cz (do předmětu e-mailu uveďte „Konzultace k základním grantům) nebo telefonicky po celou dobu trvání výzvy. Dotazy zasílejte e-mailem nejpozději 5 pracovních dní před konečným termínem pro předložení žádostí (tj. nejpozději do 4. 1. 2022 včetně), telefonicky se na nás můžete obrátit nejpozději 3 dny před konečným termínem pro předložení žádostí (tj. do 6. 1. 2022 včetně).

Žádáte o akční grant?

Pokud jste se rozhodli zažádat o akční grant v rámci aktuální výzvy, pak zbystřete! Žádost v zaměření 2 – Advokační a watchdogové aktivity nebo 3 – Zmocnění znevýhodněných skupin můžete podávat pouze do 31. 12. 2021. V případě nejasností jsme vám k dispozici na telefonu nebo e-mailu. Patříte mezi méně zkušené organizace? Nepromeškejte šanci domluvit si s námi individuální konzultaci. 

  • Individuální konzultace k plánovanému obsahu jsou určeny méně zkušeným organizacím či prvožadatelům. Přihlašujte se prostřednictvím registračního formuláře zde, v sekci č. 2 tohoto dotazníku zjistíte, zda i vaše organizace patří mezi ty méně zkušené. Na individuální konzultace se můžete přihlásit nejpozději 2 týdny před čtvrtletní uzávěrkou grantové výzvy.
  • E-mailem nebo telefonicky nás můžete kontaktovat po celou dobu trvání výzvy (do předmětu e-mailu uveďte „Konzultace k akčním grantům“).

Před samotnými konzultacemi doporučujeme přečíst si výzvu, promyslet obsah projektu, který odpovídá jejímu smyslu, a připravit si na nás konkrétní dotazy, s nimiž vám můžeme pomoci. Zodpovídáme pouze dotazy v obecné rovině, nekonzultujeme obsah či záměr projektu.

Rozšiřte si obzory a podívejte se na záznam informačního semináře pro žadatele a workshopu k logice projektu, které naleznete zde v sekci věnované jednotlivým výzvám. 

Text výzvy a další dokumenty pro žadatele najdete v sekci Chceme grant.  

 

Kontakty na koordinátorky programu: 

Projekty se zaměřením na výsledky 1, 2, 4 a 5 (žádost se podává u Nadace OSF): 

Khrystyna Verbytska                  Veronika Řehořková                  Sandra Mikulcová
tel: +420 226 227 710                tel:+420 226 227 736                 tel:+420 226 227 710
tel: +420 778 711 271
konzultace@activecitizensfund.cz 

 

Projekty se zaměřením na výsledek 3 (žádost se podává u VDV): 

Hana Slunská
tel: +420 605 754 826
konzultace@activecitizensfund.cz 

 

Kontaktní osoba pro případ technických potíží s přípravou a předložením žádostí v databázi Grantys: 

Petr Svatoš – IT Manager
tel: +420 226 227 733
podpora.grantys@osf.cz

Přihlášení k newsletteru