Otevřete svou organizaci digitální inovaci – zažádejte o grant!

12. 5. 2022

Letošní uzávěrka žádostí o Akční grant na posílení digitálních kompetencí a efektivní využívání technologií se neúprosně blíží. Využijte poslední příležitosti konzultovat záměr s povolaným expertem a podpořte růst své organizace – s odvahou! Deadline pro podání projektů je 31. května.

Pandemie onemocnění covid-19 odhalila slabá místa neziskového sektoru a poukázala na důležitost a nutnost digitalizace. V rámci programu Active Citizens Fund podporujeme zvýšení digitálních kompetencí neziskových organizací, aby se i nadále mohly rozvíjet a rozšiřovat své působení. Vaše žádosti o Akční grant v zaměření Posílení neziskových organizací přijímáme až do 31. května 2022.

Na jaké aktivity mohu grant využít?

Chcete zefektivnit využívání digitálních nástrojů v rámci organizace či k nabídce svých služeb veřejnosti? Hledáte cestu, jak pomocí technologií posílit aktivní občanství? Podporujeme neziskové organizace, které: 

  • prostřednictvím digitalizace usilují o zdokonalení vnitřní a vnější komunikace, 
  • chtějí pracovat s analytickými nástroji,
  • vytváří a modernizují databáze kontaktů, 
  • rozvíjí a utužují dobrovolnickou činnost. 

 

Máte plán, ale nejste si jisti, zda splňujete podmínky výzvy? Využijte konzultací s expertem na IT a technologie Jakubem Štogrem! Registrovat se můžete do 23. května 2022 prostřednictvím formuláře

Text výzvy i další dokumenty pro žadatele najdete zde

Přihlášení k newsletteru